Verpleegkundige opleidingen
Wil jij een opleiding volgen bij Alrijne?

Verpleegkundige opleidingen

Kom je bij ons stage lopen?

Ben je bezig met een opleiding en benieuwd naar de praktijk? Wij bieden jou graag die praktijkervaring! Alrijne heeft diverse stageplaatsen op verschillende niveaus in een zorg-gerelateerde setting of bij andere disciplines.

Stages Verpleegkunde mbo en hbo
De hbo en mbo Verpleegkunde stages worden meestal door het stagebureau van het opleidingsinstituut gepland. Er zijn verpleegafdelingen waar je regulier stage kunt lopen, daarnaast zijn er verpleegafdelingen met een LeerWerkUnit (LWU). 

Stages andere opleidingen
Volg je een andere opleiding en wil je stage lopen bij Alrijne? Bel met 071 582 9774 of mail naar academie@alrijne.nl.

Als jij tijdelijk één van onze teams komt versterken, zorgen wij voor goede, professionele begeleiding en, indien van toepassing, een vergoeding conform de CAO.

Kom je bij ons stage lopen?
Leerwerkplekken

Leerwerkplekken

 

Jaarlijks biedt Alrijne leerwerkplekken voor mbo bbl studenten die een zorgopleiding doen aan ROC Mondriaan (Verpleegkunde en Verzorgende IG) en duale hbo studenten Verpleegkunde van de Hogeschool Leiden. In deze opleidingsvorm wordt werken en leren gecombineerd.

Bij aanvang krijg je een leerarbeidsovereenkomst met baangarantie als gediplomeerd verpleegkundige.

 

Meer over leerwerkplekken

Doorstroomtraject

Voor medewerkers met het diploma mbo-verpleegkundige niveau 4 of die inservice zijn opgeleid biedt de Hogeschool Leiden de mogelijkheid om binnen 2,5 jaar het doorstroomtraject te volgen. Dit doorstroomtraject sluit aan bij de kennis en ervaring die als mbo-verpleegkundige is opgedaan. Het traject is te volgen in de duale variant. Verpleegkundigen in het bezit van een verpleegkundige vervolgopleiding komen in aanmerking voor het 2-jarig traject.

Er wordt jaarlijks intern geworven voor het doorstroomtraject.

Doorstroomtraject

Ontdek onze verpleegkundige (vervolg)opleidingen / stages

Traject verpleegkundigen zonder/met weinig ziekenhuiservaring

Eens per jaar start binnen Alrijne het traject voor verpleegkundigen zonder/met weinig ziekenhuiservaring. Met dit traject willen wij de overstap naar een verpleegafdeling van Alrijne voor deze verpleegkundigen minder groot en heftig maken. Het traject wordt gefaciliteerd door het Flexbureau van Alrijne.

Bulu Tamang

Bulu Tamang, Geriatrisch Verpleegkundige Longgeneeskunde

Mijn doel om in een ziekenhuis te werken heb ik hierdoor bereikt

Samenwerking met scholen

Alrijne werkt nauw samen met verschillende scholen op het gebied van zorgopleidingen. Voor het mbo zijn dat voornamelijk ROC Mondriaan en mboRijnland. Voor het hbo werkt Alrijne samen met Hogschool Leiden. Ook het Lectoraat Verpleegkundig Leiderschap is een samenwerkingsverband tussen Alrijne en Hogeschool Leiden. 

Meer over samenwerking scholen
Samenwerking met scholen
Vragen over verpleegkundige (vervolg)opleidingen bij Alrijne?

Vragen over verpleegkundige (vervolg)opleidingen bij Alrijne?

Bel met 071-582 9774 of mail naar academie@alrijne.nl