Vrijwilligers

Zet jij je graag in voor een ander?

Word vrijwilliger bij Alrijne

Vrijwilligerswerk bij Alrijne

Werken als vrijwilliger bij Alrijne betekent werken in een professionele vrijwilligersorganisatie waar het ‘goed geregeld’ is voor jou. Persoonlijke aandacht en een welkom gevoel geven én krijgen, fijne contacten, gezelligheid en samen doen. Dat is vrijwilligerswerk bij Alrijne! Ruim 750 vrijwilligers zetten zich dagelijks in om een belangrijke bijdrage te leveren aan het welbevinden van onze patiënten en bezoekers  door hun warme uitstraling, betrokkenheid en extra aandacht.

Aan de slag als vrijwilliger bij Alrijne

Onze vrijwilligers zijn bijzonder en niet in één hokje te stoppen. We hebben een diverse groep aan vrijwilligers, van jong tot oud met verschillende achtergronden. Wat ze met elkaar gemeen hebben? Servicegerichtheid en maatschappelijke betrokkenheid.
Zo zijn er ook andere redenen te bedenken waarom je vrijwilligerswerk kunt doen, denk aan sociale contacten opdoen, in het ‘arbeidsproces’ blijven of (werk)ervaring opdoen. Belangrijk is dat je representatief en communicatief vaardig bent, midden in het leven staat en mee kunt gaan met technologische ontwikkelingen. Voor onze zorgprofessionals ben je een welkome aanvuling. Zij kunnen zich op hun professionele kerntaken concentreren en jouw aanwezigheid, inzichten en ervaringen kunnen leiden tot verbetering in de kwaliteit van de dienstverlening.

Aan de slag als vrijwilliger bij Alrijne
Wat bieden we jou als vrijwilliger?

Wat bieden we jou als vrijwilliger?

Alrijne heeft het landelijke keurmerk "Vrijwilliger Inzet Goed Geregeld". Dit betekent dat wij het bij Alrijne goed geregeld hebben voor onze vrijwilligers. Daarnaast zijn wij continu bezig met professionaliseren van het vrijwilligerswerk.

Heb je interesse om bij ons aan de slag te gaan als vrijwilliger, dan bespreken we tijdens een kennismakingsgesprek jouw persoonlijke voorkeuren. Daarna ga je één of meerdere keren meelopen op de afdeling waar je ingezet gaat worden en krijg je bij een wederzijdse match een vrijwilligersovereenkomst. Je krijgt informatie over ons digitale vrijwilligersplatform waar de roosters en overige relevantie informatie terug te vinden is.  Jaarlijks plannen we scholingsdagen met relevante trainingen voor onze vrijwilligers. Ook worden er werkoverleggen gepland met de diverse groepen vrijwilligers en organiseren we ieder jaar een leuk feest om onze vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. Wij vinden het heel belangrijk dat vrijwilligers het naar hun zin hebben bij Alrijne.

Aan de slag als vrijwilliger? Maak een keuze tussen de ziekenhuizen of verpleeghuizen en klik op onderstaande button

Heb je jouw vacature niet kunnen vinden?

Geen probleem, schrijf je in voor onze jobalert en wij houden je op de hoogte over onze nieuwe vacatures in jouw vakgebied.

Inschrijven jobalert

Alrijne Zorggroep

Postbus 4220
2350 CC Leiderdorp

071 517 8002

hrm@alrijne.nl