Vrijwilligers

Zet jij je graag in voor een ander?

Word vrijwilliger bij Alrijne

Vrijwilligerswerk bij Alrijne

Werken als vrijwilliger bij Alrijne betekent werken in een professionele vrijwilligersorganisatie waar het ‘goed geregeld’ is voor jou. Persoonlijke aandacht en een welkom gevoel geven én krijgen, fijne contacten, gezelligheid en samen doen. Dat is vrijwilligerswerk bij Alrijne! Ruim 750 vrijwilligers zetten zich dagelijks in om een belangrijke bijdrage te leveren aan het welbevinden van onze patiënten en bezoekers  door hun warme uitstraling, betrokkenheid en extra aandacht.

Aan de slag als vrijwilliger bij Alrijne

Onze vrijwilligers zijn bijzonder en niet in één hokje te stoppen. We hebben een diverse groep aan vrijwilligers, van jong tot oud met verschillende achtergronden. Wat ze met elkaar gemeen hebben? Servicegerichtheid en maatschappelijke betrokkenheid.
Zo zijn er ook andere redenen te bedenken waarom je vrijwilligerswerk kunt doen, denk aan sociale contacten opdoen, in het ‘arbeidsproces’ blijven of (werk)ervaring opdoen. Belangrijk is dat je representatief en communicatief vaardig bent, midden in het leven staat en mee kunt gaan met technologische ontwikkelingen. Voor onze zorgprofessionals ben je een welkome aanvuling. Zij kunnen zich op hun professionele kerntaken concentreren en jouw aanwezigheid, inzichten en ervaringen kunnen leiden tot verbetering in de kwaliteit van de dienstverlening.

Aan de slag als vrijwilliger bij Alrijne
Wat bieden we jou als vrijwilliger?

Wat bieden we jou als vrijwilliger?

In 2018 hebben wij wederom het landelijke keurmerk "Vrijwillige Inzet Goed Geregeld" behaald. Dit betekent dat wij het bij Alrijne goed geregeld hebben voor onze vrijwilligers. Daarnaast zijn wij continu bezig met professionaliseren van vrijwilligerswerk.

Heb je interesse om bij ons aan de slag te gaan als vrijwilliger, dan bespreken we tijdens een kennismaking je persoonlijke voorkeuren. Daarna ga je één of meerdere keren meelopen op de afdeling waar je ingezet gaat worden en krijg je bij een wederzijdse match een overeenkomst. Je krijgt informatie over ons digitaal vrijwilligersplatform waar de roosters en overige relevante informatie terug te vinden is. Jaarlijks plannen we vier scholingsdagen met relevante trainingen voor onze vrijwilligers. Ook zijn er voor iedere vrijwilligergroep een aantal werkoverleggen en is er aan einde van het jaar een leuk feest! We vinden het belangrijk dat onze vrijwilligers het naar hun zin hebben en een springplank krijgen om eventueel door te stromen (binnen Alrijne).

Aan de slag als vrijwilliger? Maak een keuze tussen de ziekenhuizen of verpleeghuizen en klik op onderstaande button

Heb je jouw vacature niet kunnen vinden?

Geen probleem, schrijf je in voor onze jobalert en wij houden je op de hoogte over onze nieuwe vacatures in jouw vakgebied.

Inschrijven jobalert

Alrijne Zorggroep