Ziekenhuis

In de ziekenhuizen

Werken in de ziekenhuizen van Alrijne

Vacatures:

Sommige velden zijn niet correct ingevuld, corrigeer onderstaande velden en probeer het opnieuw.

Werken in de ziekenhuizen van Alrijne

Alrijne Zorggroep heeft drie ziekenhuizen in Leiden, Leiderdorp en Alphen aan den Rijn. Ook hebben we een locatie in Katwijk en Sassenheim. Met ruim 2800 collega’s in diverse functies behandelen wij jaarlijks 21 duizend patiënten. Hiermee behoren wij tot een van de grootste werkgevers én hooggewaardeerde ziekenhuizen in de regio.

We werken continu aan een gezonde, veilige en inspirerende werkomgeving voor onze medewerkers. Want onze patiënten en cliënten zijn gebaat bij goed opgeleide, gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers. Als je kiest voor Alrijne Ziekenhuis, kies je voor een organisatie waar het draait om betrokkenheid en persoonlijke aandacht voor patiënten én medewerkers. Door de dynamiek van het ziekenhuis en verschillende locaties hebben wij een afwisselende werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. We streven continu naar ontwikkeling en innovatie en vragen van onze medewerkers dat zij hier ook zelf verantwoordelijkheid in nemen. Samen bouwen wij aan Alrijne. Bouw jij ook mee?

Werken in de ziekenhuizen van Alrijne
Aan de slag als vrijwilliger bij Alrijne?
Aan de slag als vrijwilliger bij Alrijne?

Aan de slag als vrijwilliger bij Alrijne?

Wij worden erg blij van onze vrijwilligers, we kunnen niet zonder!

Patricia

Patricia, Teamleider

Als teamleider van 32 doktersassistenten, verpleegkundigen, gipsverbandmeesters en secretaresses vind ik teambuilding heel belangrijk.

Heb je jouw vacature niet kunnen vinden?

Geen probleem, schrijf je in voor onze jobalert en wij houden je op de hoogte over onze nieuwe vacatures in jouw vakgebied.

Inschrijven jobalert

Alrijne Zorggroep

Postbus 4220
2350 CC Leiderdorp

071 517 8002

hrm@alrijne.nl