Leerwerkplekken
Leren en werken tegelijk

Leerwerkplekken

Leerwerkplekken voor mbo studenten

Alrijne heeft jaarlijks leerwerkplekken voor bbl studenten die een opleiding doen aan het ROC Mondriaan, zoals de opleiding tot mbo Verzorgende IG of Verpleegkundige.

Gedurende deze opleiding werk/leer je op verschillende afdelingen binnen Alrijne (ziekenhuis en/of verpleeghuizen).
ROC Mondriaan verzorgt het theoretische gedeelte van de opleiding, Alrijne Zorggroep verzorgt het praktische gedeelte. Uiteraard in nauwe samenwerking met elkaar. 

Leerwerkplekken voor mbo studenten
Leerwerkplekken voor hbo studenten

Leerwerkplekken voor hbo studenten

Jaarlijks biedt Alrijne een aantal leerwerkplekken voor duale studenten hbo Verpleegkunde. De wervingsronde voor deze duale opleidingsvorm vindt plaats aan het eind van het kalenderjaar/begin nieuwe kalenderjaar onder tweedejaars studenten van de Hogeschool Leiden.


In deze duale opleidingsvorm wordt werken en leren binnen Alrijne ziekenhuis gecombineerd in het derde en vierde leerjaar van de opleiding. Tijdens dit leerwerktraject maak je kennis met verschillende patiëntengroepen in het ziekenhuis. Hogeschool Leiden verzorgt het theoretische gedeelte van de opleiding, Alrijne verzorgt het praktische gedeelte. Uiteraard in nauwe samenwerking met elkaar.


Tijdens het leren in de praktijk krijg je begeleiding van ervaren verpleegkundigen in de rol van mentor en werkbegeleider die, naast patiëntenzorg, ook de taak hebben studenten te begeleiden.

 

Baangarantie

Bij aanvang krijg je een leerarbeidsovereenkomst met baangarantie als gediplomeerd verpleegkundige.

Dit wel onder voorbehoud van het behalen van het diploma verpleegkunde en het verkrijgen van de BIG-registratie.

Na het afstuderen ben jij al klaargestoomd voor een mooie loopbaan in ons ziekenhuis!

Baangarantie

Vragen over leerwerkplekken?

Bel met 071 582 9774 of mail naar academie@alrijne.nl