Traject verpleegkundigen zonder/met weinig ziekenhuiservaring

De overstap naar het ziekenhuis vanuit een andere zorgorganisatie kan voor verpleegkundigen nogal groot, of zelfs té groot zijn. Dit kan leiden tot teleurstellingen of dromen die in het water vallen.

Met dit traject willen wij voor deze verpleegkundigen de overstap naar een verpleegafdeling van Alrijne minder groot en heftig maken. Dit doen we door met extra begeleiding in één jaar tijd een goede basis op te bouwen bij minimaal twee verpleegafdelingen binnen Alrijne Zorggroep. De extra begeleiding voor deelnemers aan het traject bestaat o.a. uit een buddy of vast aanspreekpunt op de verpleegafdeling. Eén keer per maand is er een contactmoment tussen alle deelnemers aan het traject waarbij ervaringen kunnen worden gedeeld, vragen worden beantwoord en casussen kunnen worden besproken. Hierbij is tevens één van de opleidingsadviseurs van de Academie aanwezig. Ook zijn er regelmatig evaluatiemomenten op de verpleegafdeling.

Dit traject start in ieder geval eens per jaar, op 1 oktober. Bij voldoende aanmeldingen start er een extra traject vanaf 1 april.

Voor je solliciteert check je of je voldoet aan de volgende voorwaarden:
- Je bent BIG-geregistreerd verpleegkundige
- Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring als verpleegkundige
- Je kunt gedurende het traject gemiddeld 32 uur per week werken

Voldoe je aan de voorwaarden? Stuur dan jouw motivatiebrief met CV naar flexbureau@alrijne.nl. Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Meer informatie over het traject? Mail naar Carolina van der Meer, Teamleider Flexbureau via flexbureau@alrijne.nl of bel naar

06-15679252 (ook WhatsApp).