Werken & Leren

Doe ervaring op in de zorg

Werken en Leren bij Alrijne zorggroep

Alrijne werkt continu aan een gezonde, veilige en inspirerende werkomgeving voor onze medewerkers. Want onze patiënten en cliënten zijn gebaat bij goed opgeleide, gekwalificeeerde en gemotiveerde medewerkers die zich thuis voelen in onze organisatie. Kom jij bij ons werken?

Werken en Leren bij Alrijne zorggroep

Verpleegkundige opleidingen

Vanuit onze missie om met oprechte aandacht de beste zorg te bieden en als opleidingsziekenhuis vinden wij continu leren en ontwikkelen binnen Alrijne Zorggroep ontzettend belangrijk.

De behoefte aan zorg zal de komende jaren toenemen en complexer worden. Alrijne bereidt zich daarom voor op de verpleegkundige zorg in de toekomst. Daarom investeert Alrijne in mogelijkheden voor medewerkers om zich te blijven ontwikkelen en zoveel mogelijk invloed te hebben op hun eigen werk.

Opleiding en training zijn niet weg te denken uit het verpleegkundig beroep. Medewerkers binnen Alrijne Zorggroep worden gestimuleerd en gefaciliteerd zich te blijven ontwikkelen. Het op peil houden van ieders kennis en vaardigheden is essentieel.

Verschillende opleidingen, programma's en trainingen stimuleren individuele verpleegkundigen en teams om kwaliteit na te streven en vooruit te kijken in een veranderende wereld.

Alrijne Zorggroep biedt stagemogelijkheden én leerwerkplekken voor studenten mbo en hbo Verpleegkunde en andere opleidingen in de zorg. Ook biedt Alrijne doorstroomtrajecten aan zodat verpleegkundigen op mbo-niveau kunnen doorstromen naar hbo-niveau of een verpleegkundige vervolgopleiding.

 

Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken
Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken

Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken

Werken met mens, zorg en techniek

Kom jij bij ons stage lopen?

Ben je bezig met een opleiding en benieuwd naar de praktijk? Wij bieden jou graag die praktijkervaring!
Alrijne Zorggroep heeft diverse stageplaatsen op verschillende niveaus in een zorg-gerelateerde setting of bij andere disciplines.
We hebben stages op afdelingen met een LeerWerkUnit (LWU) en stages op overige afdelingen.

 
Kom jij bij ons stage lopen?

Leerwerplekken

De Alrijne Zorggroep heeft jaarlijks leerwerkplekken, zowel voor mbo bbl studenten van het ROC Mondriaan als voor hbo duaal studenten van Hogeschool Leiden. Tijdens deze leer- en werkcombinatie maak je kennis met verschillende patiëntengroepen in het ziekenhuis en werk je op verschillende afdelingen. School verzorgt het theoretische gedeelte van de opleiding, Alrijne verzorgt het praktische gedeelte. Uiteraard in nauwe samenwerking met elkaar. 

Medische vervolgopleidingen binnen Alrijne Ziekenhuis

Medische vervolgopleidingen binnen Alrijne Ziekenhuis

Binnen maar liefst acht medische specialismen heeft het Alrijne Ziekenhuis een erkenning om de medisch specialisten van de toekomst te mogen opleiden. De Registratiecommissie Geneeskundig Specialisten (RGS) heeft het Alrijne Ziekenhuis als één van de eerste ziekenhuizen in de regio in 2019 het instellingscertificaat toegekend.

Lees meer

Vacatures:

Sommige velden zijn niet correct ingevuld, corrigeer onderstaande velden en probeer het opnieuw.

Heb je jouw vacature niet kunnen vinden?

Geen probleem, schrijf je in voor onze jobalert en wij houden je op de hoogte over onze nieuwe vacatures in jouw vakgebied.

Inschrijven jobalert

Alrijne Zorggroep

Postbus 4220
2350 CC Leiderdorp

071 517 8002

hrm@alrijne.nl