Werken bij het flexbureau
Afwisseling, vrijheid én verrijking

Werken bij het flexbureau

Werken bij het flexbureau van Alrijne betekent afwisseling, vrijheid én verrijking in je werk. Het flexbureau is verantwoordelijk voor het matchen van tijdelijke vacatures en beschikbare medewerkers werkzaam bij het flexbureau. Deze tijdelijke vacatures kunnen op verschillende afdelingen ontstaan door projecten, piekwerkzaamheden, zwangerschapsverloven etc. Er is dan op zeer korte termijn behoefte aan tijdelijke invulling door goed ingewerkte, ervaren en gekwalificeerde medewerkers. Hier voorziet het flexbureau in.

De sfeer

Als medewerker van het flexbureau ben je écht van toegevoegde waarde voor de collega’s en patiënten van de afdelingen waar je aan de slag gaat. In een korte tijd bied je collega’s hulp en ondersteuning waar nodig en zorgen jullie samen dat werkzaamheden gecontinueerd worden. Omdat je op verschillende afdelingen ingezet wordt is geen dag hetzelfde. Tegelijkertijd creëren we een veilige basis bij het flexbureau waar medewerkers op terug kunnen vallen. We stimuleren zelfstandigheid met persoonlijke aandacht voor het individu. De dynamiek van het werken bij het flexbureau? Vernieuwend en lerend omdat je niet altijd weet wat je te wachten staat en laagdrempelig omdat we van heldere en korte lijnen houden.  

Werken bij

Je kunt om verschillende redenen aan de slag gaan bij het flexbureau. Dat kan om (meer)ervaring op te doen, achterhalen welke functie of specialisatie het beste bij je past, diversiteit in het werk of om zelf regie te hebben op je werkrooster én persoonlijke voorkeuren. Dat vraagt een grote mate van flexibiliteit, zelfstandigheid en inlevingsvermogen van onze flexmedewerkers. Daar staat tegenover dat we écht luisteren en rekening houden met jouw persoonlijke voorkeuren.

Er werken ruim 100 medewerkers bij het flexbureau in verschillende functies en contractvormen (vast én tijdelijk). Als werkgever vindt Alrijne het erg belangrijk om te faciliteren waar mogelijk. Zo bieden we een inwerkperiode zoveel mogelijk op maat gemaakt, afhankelijk van de persoon en functie(s) en maken we het web roosteren zo gemakkelijk mogelijk via de app Ortec.
Ook weer afhankelijk van de persoonlijke behoefte en voorkeuren bieden we extra begeleiding, naast de structurele gesprekken met onze medewerkers middels een R&O gesprek, werkoverleggen- en informele bijeenkomsten. Ook bespreken we individuele ontwikkelwensen en bieden we ruimte voor het volgen van cursussen en  symposia.

Ambities

Het flexbureau staat niet stil en we blijven groeien. Zo ontwikkelen nieuwe manieren om medewerkers van het flexbureau in te zetten en intensiveren we de samenwerking met de afdelingen.

 

Vragen over het flexbureau?

Vragen over het flexbureau?

Bel met manager Carolina: 06-15679252 (ook WhatsApp) of mail naar flexbureau@alrijne.nl.