AskAlrijne

De nieuwe leeroplossing

AskAlrijne

AskAlrijne is een nieuwe leeroplossing die via een applicatie op het account van onze medewerkers beschikbaar is. Hiermee ondersteunt AskAlrijne medewerkers en stimuleren wij leren tijdens het werken.

AskAlrijne is een voorbeeld van ‘werkplekleren’. Dit betreft oplossingen waarbij het leren op de werkvloer het uitgangspunt is; tijdens het werken wordt een (leer)vraag of probleem met kennis ondersteund. Deze vorm van leerwerkoplossingen wordt ook wel Performance Support Oplossingen genoemd. Bij Alrijne hebben we deze leervorm AskAlrijne genoemd. In het ontwikkelproces wordt het model van ‘5 moments of need’ toegepast. Binnen de Academie zijn twee opleidingsadviseurs gecertificeerd ‘5 Moments of Need program designer’.

 

Hoe werkt AskAlrijne?

Hoe werkt AskAlrijne?

Aan de leervorm worden gebruikers gekoppeld, deze gebruikers hebben op het computer scherm een icoon of ter oefening op de mobiele telefoon een app ter beschikking. We hebben voor diverse onderwerpen een leerwerkoplossing ontwikkeld:

Wil je meer weten neem contact op met ons via onderstaande contactgegevens.

 

 

Vragen over AskAlrijne?
Vragen over AskAlrijne?

Bel met 071 582 9774 of mail naar academie@alrijne.nl

Heb je jouw vacature niet kunnen vinden?

Geen probleem, schrijf je in voor onze jobalert en wij houden je op de hoogte over onze nieuwe vacatures in jouw vakgebied.

Inschrijven jobalert

Alrijne Zorggroep