Vrijwilligerswerk in de verpleeghuizen

Vrijwilligerswerk binnen de verpleeghuizen

Niet alleen medewerkers maar ook onze vrijwilligers gaan graag aan de slag bij de verpleeghuizen van Alrijne. Ruim 450 vrijwilligers zetten zich dagelijks in met veel enthousiasme en betrokkenheid. Samen met elkaar voelen we ons verantwoordelijk voor iedere cliënt en bewoner en ondersteunen zij medewerkers waar nodig.

Vrijwilliger in Oudshoorn

Vrijwilliger in Oudshoorn

Bij Verpleeghuis Oudshoorn werken allemaal eigen mensen. Tenminste, dat zegt Benno Rozenstraten, inmiddels vijf jaar vrijwilliger bij Oudshoorn.

Benno: "Ik help bij diverse verenigingen zoals de damessoos, de houtbewerking, creatieve vereniging, vragenderwijs en op donderdagmiddag op het Dorpsplein, dan zijn er vaak artiesten of er is een bingo. De sfeer is hier goed en de mensen zijn allemaal aardig....Nou ja, bijna allemaal. 

Je maakt hier bijzondere ontmoetingen mee. Met de een is het soms misschien wat lastiger om contact te maken dan met de ander, maar dat is tegelijkertijd ook een uitdaging. Het is echt mensenwerk en dat is wat ons bindt. Een portie humor moet je wel hebben om hier te kunnen werken. Mensen hier hebben het al moeilijk genoeg. Ik wil dit werk dan ook zolang ik kan blijven doen. Die blije gezichten van mensen, ik zou het niet willen missen."

Meer weten over Oudshoorn? Klik hier
Wil je bij ons aan de slag als vrijwilliger?
Wil je bij ons aan de slag als vrijwilliger?

Wil je bij ons aan de slag als vrijwilliger?

Vrijwilliger in Leythenrode

Vrijwilliger in Leythenrode

In Leiderdorp ligt verpleeghuis Leythenrode. Op een rustige plek in de buurt van een woonwijk, park en een winkelcentrum. Leythenrode ademt nu nog de sfeer van een verpleeghuis van ‘vroeger’.

Op 5 gespecialiseerde afdelingen zorgen onze medewerkers én vrijwilligers dat bewoners zich hier echt thuis voelen. We hebben een huiskat Roderik die hier ook zijn steentje aan bij draagt!

Vanaf 2022 staat de nieuwbouw van deze locatie gepland. Dan bouwen we – op deze fijne plek – aan een nieuw, fris thuis voor onze bewoners! Kom jij bij ons het verschil maken als vrijwilliger? Meld je dan aan!

 

Meer weten over Leythenrode? Klik hier

Heb je jouw vacature niet kunnen vinden?

Geen probleem, schrijf je in voor onze jobalert en wij houden je op de hoogte over onze nieuwe vacatures in jouw vakgebied.

Inschrijven jobalert

Alrijne Zorggroep

Postbus 4220
2350 CC Leiderdorp

071 517 8002

hrm@alrijne.nl