Verhalen
Biem, Management & staf:

“De spoedeisende zorg is de poort van het ziekenhuis.”

Biem is één van de collega's die schittert in de campagne Ontdek de zorg van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Biem werkt als teamleider op de Spoedeisende Hulp en vertelt over zijn werk.  

"Als Hoofd Spoedeisende Hulp is het mijn taak om alle randvoorwaarden te regelen zodat mijn team het werk kan doen. Ik overleg heel veel, bijvoorbeeld met huisartsen, andere spoedeisende hulpen in de regio en ambulancediensten.  Met al deze partijen bespreken wij alle ontwikkelingen binnen de spoedzorg in de regio.

De spoedeisende zorg is de poort van het ziekenhuis. Wij zien iedereen en alles voorbij komen. Dat betekent dat je sterk in je schoenen moet staan, maar dat vind ik juist heel leuk. Je kunt direct wat betekenen voor een patiënt en ziet vaak snel resultaat. Dat is heel fijn.

Ik werk al jaren in de acute zorg op diverse afdelingen en vind het echt een geweldige sector. Je hebt werkelijk onbegrensde mogelijkheden. Als je bijvoorbeeld liever niet in een ziekenhuis werkt, kan je ook de offshore in, werken bij defensie of op de ambulance, of in de wetenschap aan de slag. Zelf ben ik uiteindelijk teamleider geworden omdat ik veel ideeën heb over hoe je een afdeling zou moeten runnen. Als je een grote mond hebt, dan moet je jezelf op een gegeven moment ook waar gaan maken, vind ik."

 

Vragen over werken bij Alrijne?

Vragen over werken bij Alrijne?

Neem contact met ons op via 071 517 8002 of hrm@alrijne.nl