Werken & leren

Wil jij je ontwikkelen bij de koploper in de regio op het gebied van innovatie in leren?

Werken & leren

Waar wil jij je in ontwikkelen?

Waar wil jij je in ontwikkelen?

Binnen Alrijne vinden wij continu leren en ontwikkelen ontzettend belangrijk. Op deze manier kunnen wij onze missie en taken als excellente zorgverlener en opleidingsziekenhuis realiseren en verder ontwikkelen. Daarom hebben we de Alrijne Academie. Met de inzet van werk- en praktijkopleiders, opleidingadviseurs- en coördinatoren, bibliotheek- en wetenschapsmedewerkers en overige medewerkers zorgen we voor een optimale verbinding met werken en leren.
Samen met de opleiders houden onze collega’s van de Alrijne Academie zich dagelijks bezig met het ontwikkelen en co√∂rdineren van hoogwaardige trainingen- en opleidingen, denk aan medische opleidingen en onderwijs, beroeps- en vervolgopleidingen, bij- en nascholing en organisatie brede opleidingstrajecten.
Met verschillende programma’s en trainingen stimuleren we medewerkers en teams om kwaliteit na te streven en continu vooruit te kijken. Ook heeft de Academie tot doel om wetenschappelijk onderzoek te stimuleren en te versterken en om continu te streven naar een excellent leerklimaat met goede randvoorwaarden. Waar wil jij je in ontwikkelen?

Waarom kiezen voor werken & leren bij Alrijne?

  • Wij hebben onze eigen Academie!
  • Koploper in de regio,  we onderscheiden ons met innovatieve leerwerkoplossingen, zoals AskAlrijne een onze visie op praktijkleren. Hier hebben we zelfs een internationale erkenning voor ontvangen!
  • Wij hebben een uitgebreide digitale leerbibliotheek ter beschikking (o.a. GoodHabitz en Zorg Pad Pro).
  • Wij leiden voor een groot aantal vakken medisch specialisten op. Sinds september 2019 beschikken we over het certificaat instellingsvisitatie!
  • Verschillende maatwerk opleidingen bieden individuele opleidingstrajecten en persoonlijke aandacht voor onze medewerkers.
    Wij bieden schakeltrajecten aan zodat verpleegkundigen op Mbo-niveau kunnen doorstromen naar Hbo-niveau of een verpleegkundige vervolgopleiding.
  • Gediplomeerde Mbo-Helpenden (niveau 2) krijgen bij ons de mogelijk om zich verder te ontwikkelen middels de pilotopleiding Basisverzorgende. Deze opleiding is door innovatie en co-creatie samen met verschillende (zorg)partners, onderwijs en profit-organisaties ontwikkeld om extra te investeren in de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt.
  • Wij hebben in 2018 meer dan 260 studenten opgeleid!
Waarom kiezen voor werken & leren bij Alrijne?
Vragen over werken en leren bij Alrijne?
Vragen over werken en leren bij Alrijne?

Bel met 071 582 9774 of mail naar academie@alrijne.nl

Heb je jouw vacature niet kunnen vinden?

Geen probleem, schrijf je in voor onze jobalert en wij houden je op de hoogte over onze nieuwe vacatures in jouw vakgebied.

Inschrijven jobalert

Alrijne Zorggroep