Werken & leren

Wil jij je ontwikkelen bij de koploper in de regio op het gebied van innovatie in leren?

Werken & leren

Waar wil jij je in ontwikkelen?

Waar wil jij je in ontwikkelen?

Vanuit onze missie om met oprechte aandacht de beste zorg te bieden en als opleidingsziekenhuis vinden wij continu leren en ontwikkelen binnen Alrijne Zorggroep ontzettend belangrijk. Op deze manier kunnen wij onze missie en taken als excellente zorgverlener en opleidingsziekenhuis realiseren en verder ontwikkelen. Daarom hebben we de Alrijne Academie. Met de inzet van werk- en praktijkopleiders, opleidingadviseurs- en coördinatoren, bibliotheek- en wetenschapsmedewerkers en overige medewerkers zorgen we voor een optimale verbinding met werken en leren.
Samen met de opleiders houden onze collega’s van de Alrijne Academie zich dagelijks bezig met het ontwikkelen en coördineren van hoogwaardige trainingen- en opleidingen, denk aan medische opleidingen en onderwijs, beroeps- en vervolgopleidingen, bij- en nascholing en organisatie brede opleidingstrajecten.
Met verschillende programma’s en trainingen stimuleren we medewerkers en teams om kwaliteit na te streven en continu vooruit te kijken. Ook heeft de Academie tot doel om wetenschappelijk onderzoek te stimuleren en te versterken en om continu te streven naar een excellent leerklimaat met goede randvoorwaarden. Waar wil jij je in ontwikkelen?

Waarom kiezen voor werken & leren bij Alrijne Zorggroep?

 

  • We zijn koploper in de regio op het gebied van leren en ontwikkelen. Onderscheidend is bijv. onze visie op praktijkleren en innovatieve leerwerkoplossingen, zoals AskAlrijne. Hier hebben we zelfs een internationale erkenning voor ontvangen!
  • We hebben persoonlijke aandacht voor onze medewerkers door verschillende maatwerk opleidingen en individuele opleidingstrajecten. Je kunt bijvoorbeeld doorgroeien tot regieverpleegkundige.
  • We bieden stagemogelijkheden én leerwerkplekken voor studenten mbo en hbo Verpleegkunde en andere opleidingen in de zorg. Ook bieden wij schakeltrajecten aan zodat verpleegkundigen op mbo-niveau kunnen doorstromen naar hbo-niveau of een verpleegkundige vervolgopleiding.
  • We leiden voor een groot aantal vakken medisch specialisten op. Sinds september 2019 beschikken we over het certificaat instellingsvisitatie!
  • We werken samen met Hogeschool Leiden in het lectoraat Verpleegkundig Leiderschap. Ook hebben wij ruime aandacht en mogelijkheden voor wetenschappelijk én verpleegkundig onderzoek.
Waarom kiezen voor werken & leren bij Alrijne Zorggroep?
Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken
Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken

Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken

Werken met mens, zorg en techniek

Vragen over werken en leren bij Alrijne?
Vragen over werken en leren bij Alrijne?

Bel met 071 582 9774 of mail naar academie@alrijne.nl

Heb je jouw vacature niet kunnen vinden?

Geen probleem, schrijf je in voor onze jobalert en wij houden je op de hoogte over onze nieuwe vacatures in jouw vakgebied.

Inschrijven jobalert

Alrijne Zorggroep

Postbus 4220
2350 CC Leiderdorp

071 517 8002

hrm@alrijne.nl