Stage

Stage lopen bij Alrijne

Stage lopen bij Alrijne

Stage lopen bij Alrijne? Er zijn diverse mogelijkheden voor studenten van verschillende opleidingen. De hbo en mbo verpleegkunde stages worden in principe door het stagebureau van het opleidingsinstituut gepland. Volg je een andere opleiding en wil je stage lopen bij Alrijne? Bel met 071 582 9774 of mail naar academie@alrijne.nl.

 

Ben je bezig met een opleiding en benieuwd naar de praktijk? Wij bieden jou graag die praktijkervaring! Alrijne heeft diverse stageplaatsen op verschillende niveaus in een zorg-gerelateerde setting of bij andere disciplines.

Als jij tijdelijk een van onze teams komt versterken, zorgen wij voor goede, professionele begeleiding en, indien van toepassing, een vergoeding conform de CAO.

Stage aanvragen
Stage aanvragen

Stage aanvragen

Ben je benieuwd of je bij ons stage kunt lopen? Solliciteer dan via de vacature 'stage aanvragen'. Jouw sollicitatie wordt dan in behandeling genomen door de Alrijne Academie

Vragen over een stage?
Vragen over een stage?

Bel met 071 582 9774 of mail naar academie@alrijne.nl

Heb je jouw vacature niet kunnen vinden?

Geen probleem, schrijf je in voor onze jobalert en wij houden je op de hoogte over onze nieuwe vacatures in jouw vakgebied.

Inschrijven jobalert

Alrijne Zorggroep