Stage

Stage lopen bij Alrijne

Stage lopen bij Alrijne

Stage lopen bij Alrijne? Er zijn diverse mogelijkheden voor studenten van verschillende opleidingen. De hbo en mbo verpleegkunde stages worden in principe door het stagebureau van het opleidingsinstituut gepland. Volg je een andere opleiding en wil je stage lopen bij Alrijne? Bel met 071 582 9774 of mail naar academie@alrijne.nl.

 

Ben je bezig met een opleiding en benieuwd naar de praktijk? Wij bieden jou graag die praktijkervaring! Alrijne heeft diverse stageplaatsen op verschillende niveaus in een zorg-gerelateerde setting of bij andere disciplines.

Als jij tijdelijk een van onze teams komt versterken, zorgen wij voor goede, professionele begeleiding en, indien van toepassing, een vergoeding conform de CAO.

Mariëlle van der Plas, student HRM

Mariëlle is vierdejaars student HRM aan de Hogeschool Leiden en doet haar afstudeeropdracht bij Alrijne. "Ik heb het enorm naar mijn zin en krijg ontzettend veel vrijheid. Collega’s blijven mij verbazen, in positieve zin natuurlijk! Collega’s zijn behulpzaam en ik ontvang alleen maar leuke en enthousiaste reacties."

De reden dat ik bij Alrijne werk?
"Ik wil verschillende branches leren kennen, zodat ik me goed kan oriënteren. Tijdens voorgaande stages heb ik bij verschillende HRM afdelingen en branches gewerkt. Ik had nog geen ervaring in de zorg en wilde mijn afstudeeropdracht bij een zorgorganisatie doen. Mijn moeder werkt in de zorg en mijn broertje loopt ook stage bij Alrijne. Hij vindt het heel leuk en heeft altijd leuke verhalen. Dus toen ik een beschikbare stageplek zag op het platform van de Hogeschool Leiden dacht ik meteen: hé dat lijkt me leuk! Ik heb direct gesolliciteerd en kon na een gesprek gelijk starten."

Mijn levensmotto?
"Niet zeuren, maar doorgaan! Ik vind heel veel dingen leuk en krijg zoveel energie van de dingen die ik doe, net als een kind in de snoepwinkel wil ik soms te veel."

Wat is het mooiste aan mijn afstudeeropdracht bij Alrijne?
"Mijn afstudeeropdracht gaat over de Resultaat & Ontwikkelingscyclus bij Alrijne. Een veelomvattend proces waar iedereen mee te maken heeft. Ik vind het onderzoek leuk, omdat het echt leeft binnen de organisatie. Vanaf mijn eerste werkdag kwamen mensen naar mij toe om te kijken of het lukt, om te vragen hoe het gaat, om mee te denken én mee te doen met het onderzoek. Dat is echt leuk!
Ik krijg enorm veel vertrouwen en vrijheid voor mijn onderzoek en daarom wil ik ook een prachtig product achterlaten. Iets waar ze écht wat mee kunnen."

Wat is bijzonder aan Alrijne?
"De flexibiliteit en vrijheid die ik hier ervaar heb ik nooit eerder gehad. Ik kan mijn tijden en werkzaamheden zelf inplannen en dat vind ik heel fijn.
De sfeer is open en heel goed. Niet te formeel, maar warm en gezellig. Er wordt samengewerkt en je kunt altijd dingen vragen. Ik word echt gezien als onderdeel van het team en niet ‘maar een’ stagiaire. En het maakt niet uit op welke locatie ik zit. Een mooi voorbeeld is dat ik in mijn 1e week uitgenodigd werd voor de introductiedag met alle nieuwe medewerkers. Dat heb ik nooit eerder meegemaakt.
De betrokkenheid en vriendelijkheid van collega’s blijven mij verbazen, echt ik kan het niet vaak genoeg zeggen! Het maakt niet uit wat ze doen of welke functie ze hebben. Mensen maken gewoon dat uurtje vrij voor mij. Ik kan altijd terecht bij een collega als ik iets nodig heb dan wordt het gefaciliteerd. Dat maakt het zoveel leuker en makkelijk om gepassioneerd te zijn over wat ik schrijf. Ja, dat voel ik echt zo! Alrijne is gewoon een mooie organisatie met mooie mensen."

Stage aanvragen
Stage aanvragen

Stage aanvragen

Ben je benieuwd of je bij ons stage kunt lopen? Solliciteer dan via de vacature 'stage aanvragen'. Jouw sollicitatie wordt dan in behandeling genomen door de Alrijne Academie. Voor stages voor de opleiding Verpleegkunde en Doktersassistent verwijzen wij je graag naar het stagebureau van jouw onderwijsinstelling.

Vragen over een stage?
Vragen over een stage?

Bel met 071 582 9774 of mail naar academie@alrijne.nl

Heb je jouw vacature niet kunnen vinden?

Geen probleem, schrijf je in voor onze jobalert en wij houden je op de hoogte over onze nieuwe vacatures in jouw vakgebied.

Inschrijven jobalert

Alrijne Zorggroep